Pui cu parmezan și salată de spanac

La finalul unei zile obositoare e de la sine ințeles că nu mai găsești resurse de a sta ore în bucătărie pentru a pregăti cina.
Una dintre sugestiile mele pentru a pregăti rapid masa de seară este această rețetă de pui la cuptor, spanac, parmezan și mazăre, o rețetă ușor de preparat, din ingrediente sănătoase și bogate în nutrienți de calitate, ideală mai ales în perioada procesului de slăbire.

Pui cu parmezan și salată de spanac

Pui-cu-parmezan-și-salată-de-spanac

Ingrediente

Cantități de ingrediente

 
1 albuș
5 linguri parmezan ras (50 gr)
2 fileuri de piept de pui a câte 150 gr
70 gr mazăre fiartă
200 gr baby spanac
1 lg ulei de masline
Sare, piper

Mod de preparere

1. Preîncălzește cuptorul la 250 grade și pune într-o tavă hârtie de copt.

2.  Intr-o farfurie adâncă bate albușul cu sare si piper, iar într-o altă farfurie pune 3 linguri de parmezan.

3. Tăvăleste fileurile de pui prin albuș, apoi prin parmezan.

4. Așază-le în tavă și coace-le la cuptor cca 20 minute.

5. Condimentează uleiul de măsline cu sare și piper, apoi amestecă dressingul cu mazărea, spanacul și parmezanul rămas.