La finalul unei zile obositoare e de la sine ințeles că nu mai găsești resurse de a sta ore în bucătărie pentru a pregăti cina.
Una dintre sugestiile mele pentru a pregăti rapid masa de seară este această rețetă de pui la cuptor, spanac, parmezan și mazăre, o rețetă ușor de preparat, din ingrediente sănătoase și bogate în nutrienți de calitate, ideală mai ales în perioada procesului de slăbire.
Pui cu parmezan și salată de spanac
|
|
1 |
albuș |
5 |
linguri parmezan ras (50 gr) |
2 |
fileuri de piept de pui a câte 150 gr |
70 gr |
mazăre fiartă |
200 gr |
baby spanac |
1 lg |
ulei de masline |
|
Sare, piper |
|
|
1. Preîncălzește cuptorul la 250 grade și pune într-o tavă hârtie de copt.
2. Intr-o farfurie adâncă bate albușul cu sare si piper, iar într-o altă farfurie pune 3 linguri de parmezan.
3. Tăvăleste fileurile de pui prin albuș, apoi prin parmezan.
4. Așază-le în tavă și coace-le la cuptor cca 20 minute.
5. Condimentează uleiul de măsline cu sare și piper, apoi amestecă dressingul cu mazărea, spanacul și parmezanul rămas.