Platou cu linte, morcovi si șuncă Sissi

Platoul cu linte și șuncă de pui oferă o combinație nutritivă excelentă, fiind bogat în proteine și fibre, esențiale pentru menținerea unui sistem digestiv sănătos și pentru controlul greutății.

Lintea este o sursă bună de minerale precum fierul și magneziul, iar șunca de pui adaugă un aport proteic de calitate.

Această masă poate contribui la susținerea energiei pe tot parcursul zilei, având un impact benefic asupra sănătății generale.

Platou cu linte, morcovi si șuncă Sissi

Ingrediente

Cantități de ingrediente

 
100 gr linte al vapore D’aucy (sau linte fiarta, la conserva)
100 gr morcov, cuburi
50 gr sunca Sissi de la Caroli, taiata fasii
1 fir de ceapa verde (maruntit)
2-3  ridichi (taiate pe jumatate)
1 lg seminte de dovleac crude
1 lg patrunjel verde, tocat
1 lg otet balsamic
1 lg mustar Dijon Originale Maille
sare, piper

Mod de preparere

1. Caliti morcovul, sunca si ceapa verde timp de 5 minute.

2. Preparati vinegreta, amestecand ingredientele: uleiul de masline,otetul balsamic si mustarul dijon.

3.  Puneti lintea, amestecul de morcov, sunca si ceapa pe un platou. Adaugati ridichile, presarati semintele de dovleac (puteti sa le trageti putin la tigaie), patrunjelul, sarea si piperul.

4. Turnati deasupra sosul de vinegreta si amestecati.