Aceasta este o alternativa sanatoasa pentru crema de ciocolata cu alune din supermarketuri.
Contine ingrediente naturale si de calitate, iar gustul, cu siguranta, va fi indragit de intreaga familie.
Rețetă cremă tartinabilă din caju și curmale
|
|
62 gr |
caju crud |
25 g |
curmale uscate, fara samburi |
2 lg |
ulei de cocos |
1 lg |
miere de albine sau sirop de artar |
1 lg |
cu varf pudra de cacao |
½ lgrt |
esenta de vanilie |
1 |
praf de sare |
1. Marunteste nucile caju in blender, taie apoi curmalele si adauga-le in blender.
2. Incalzeste un pic uleiul de cocos pana cand devine lichid, apoi adauga-l, impreuna cu mierea sau siropul de artar, in blender peste celelalte ingrediente.
3. Transfera amestecul intr-un borcan sterilizat cu capac etans si pastreaza-l la frigider.